-
Приготування восьминога у власному соку має певні переваги в порівнянні з традиційним способом його підготовки, і зараз ми це питання розглянемо
-
Бажаєте здивувати гостей чи родичів? Зробіть делікатесну пасту зі Скампій або просто з креветок. Рецепт не складний і робиться швидко. Втім, треба чесно сказати, що практично будь-яка паста не складна у виготовленні
-
Креветки один із наймасовіших морепродуктів. Але на ринку креветок досить багато плутанини, як свідомої, так і стихійної. Спробуємо розібратися хоча б частково
-
Писана історія більшості страв і рецептів не така вже й стара. Мабуть у ті часи люди не вважали за важливе записувати і тим більше публікувати такі речі. Їжа вважалася чимось повсякденним і не вартим згадки. Тим паче цікаві зафіксовані факти походження тих чи інших страв та їх назв
-
Мова про Рибу-Чорт. Назв у неї кілька, але треба сказати твердо усталеної у нас назви немає. У англомовному світі її найчастіше називають Monkfish, а в нас і Вудильник, і Риба Монах, Риба Чорт і навіть Зорочет. Популярність серед наших кулінарів не висока і, мабуть, тому назва твердо не закріпилася
-
Скелясті береги, безкраї пляжі, натовпи серфінгістів, холодний океан, чудова рибалка і море натуральної океанської риби. Так, і постійний запах смажених сардин та риби-гриль. Це все про скромну Португалію.
-
Яловичина набуває все більшої популярності серед любителів м'яса, що спонукає ресторани та роздріб у різний спосіб покращувати вітчизняну яловичину. Однак бажаного результату поки що немає. Імпортна, а особливо американська мармурова яловичина практично поза конкуренцією за смаковими якостями
-
У безмежній кулінарній різноманітності є фундаментальні страви, які становлять основу національної кулінарії. Такі, наприклад, як український борщ, грузинський харчо та багато інших. У тому ряду знаходяться копчені яловичі ребра або ребра барбекю. Це один із стовпів американської кулінарії, присутній на всіх святах та фестивалях і просто у домашньому виконанні. А якщо у вашому розпорядженні американська мармурова яловичина категорії Choice, а ще краще Prime, то ви свідомо готуєте делікатес. Особливо під керівництвом екс-шеф-кухаря ресторану Beef & Wine - Олексія Шеменкова
-
Ставрида абсолютно універсальна та доступна за ціною риба. Годиться на що завгодно: смажити, солити, запікати, робити таранку і навіть відому одеську страву шкару