Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шорт Лоін (Short Loin) - комбінований отруб на кістки з якого нарізають два види стейків: T-Bone і Porter House. Ці два стейка на кістки найбільші в меню будь-якого стейкхауса. При нарізці від 3 до 4-х сантиметрів завтовшки вага Портерхаус може досягати ваги від 1,1 кілограма, а T-Bone 700-800 грам. Шортлоін спеціальний розрубування, який насправді складається з двох добре відомих стейків Тендерлоін і Стріплоін, але з включенням кістки, яка їх розділяє. Однак на відміну від безкісткова стейків T-Bone і PorterHouse дещо відрізняються від частин їх складових завдяки наявності кістки. При смаженні на грилі кістка дає неповторний аромат м'яса, який особливо цінується любителями стейків. Середня вага відруби 10 кілограм.