Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рибай Prime - делікатесний стейк з максимальною мармуровість. У загальному обсязі виробництва яловичини в США категорія Prime становить всього 5-7% і дуже затребувана не тільки в США, але і на світовому ринку, наприклад в країнах Близького Сходу і Китаї. Це сама соковита частина яловичої туші, яку вирізають з спинний м'язи між 5 і 12 ребром. У різних країнах стейк має різні назви. Наприклад, у Франції - Антрекот, в Британії - Шотландське філе. Секрет популярності дуже простий - Рибай містить найбільшу кількість інтермускульного жиру, який визначає мармуровість яловичини. У процесі смаження жир витоплюється і насичує волокна м'яса, надаючи м'ясу неповторний смак преміальної яловичини.