Кількість
|
Вартість
|
||
|
Обрізки мармурової яловичини з американських м'ясних порід бичків - цінна сировина для виробництва м'ясних виробів таких, як фарш, бургери, котлети. Жир мармурової яловичини з США має характерний смак і аромат, що надає бургерам абсолютно неповторний смак. На відміну від звичайної яловичини американська мармурова яловичина це в першу чергу спеціальні м'ясні породи биків. Найчастіше це Чорний Ангус (Black Angus) або Херефорд (Hereford) м'ясо яких має делікатесним і неповторним смаком. Вік тварин досягає більше 2-х років, що природним чином переводить м'ясо з розряду телятини в яловичину з характерним смаком і ароматом. Другий фактор яким визначається якість американської яловичини - мармуровість. Це велика кількість жирових волокон всередині м'язів бика, які при кулінарній обробці просочують м'ясо яловичим жиром надаючи м'ясу делікатесний смак яловичини. Мармуровість досягається за рахунок спеціальної технології відгодівлі та складу кормів в яких переважають вуглеводи - зерно кукурудзи, що володіє високою енергетичною цінністю і сприяє утворенню мраморности.
Більш детально про асортимент американської мармурової яловичини ви можете ознайомитися на сайті компанії в розділі Американська Мармурова Яловичина.