Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рібай – найпопулярніший стейк із тих, що продаються в Україні. Це найсоковитіша частина яловичої туші, яку вирізують із спинного м'яза між 5 і 12 рубом. У різних країнах рибай називається по-різному. Наприклад, у Франції – Антрекот, у Британії – Шотландське філе, а Аргентині Ancho (Анчо) чи Chuleton (Чулетон). Аргентина славиться традиціями вирощування та виробництва високоякісної яловичини. Безкраї пасовища аргентинської пампи створюють ідеальні умови для випасання породистих бичків. Готувати м'ясо (Carne) мистецтво, яким має володіти будь-який аргентинський чоловік. І не важливо це стейк чи ціла туша. І спробуйте сказати в присутності аргентинця, що їсти м'ясо краще за аргентинське. Небезпечно наслідками.
Аргентинська яловичина популярна у європейських країнах. Наприклад, у Німеччині та Голландії існує ціла мережа стейк-хаусів, які працюють лише на аргентинській яловичині.