Кількість
|
Вартість
|
||
|
Венерки - черепашки популярні в кулінарії. Прямі родичі Вонголе. На смак схожі на мідії, але з більш тонким і ніжним смаком. Черепашки Венерки широко використовуються для приготування супів і бульйонів, додаються в пасту і салати. Мають тонкий вишуканий смак. Приготовлений на їх основі бульйон стане ідеальною основою для будь-якого морського соусу або супу. Спосіб застосування та вживання дуже широкий. Свіжі Венерки можна їсти у сирому вигляді, гасити в білому вині з петрушкою або базиліком, а можна використовувати для приготування середземноморських страв, наприклад паельї куди їх додають разом з мідіями та іншими морепродуктами. На відміну від Вонголе мешкають у теплих морях південно-східної Азії. Основними постачальниками є В'єтнам, Таїланд, Китай