Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стріплоін (StripLoin) стейк один з найвідоміших і популярних в США стейків. Стріплоін вирізається з поперекової частини яловичої туші. Він більш пісний, ніж Рибай, але і володіє більш вираженим яловичим смаком. Серед поціновувачів вважається еталонним при визначенні якості стейка. Гастрономічна історія Нью Йорк стейка починається в 1827 році в Нью Йорку в ресторані Delmonico, який заснували італійці, брати Дельмоніко. Спочатку стейк називався так само як і ресторан - Дельмоніко, але надалі став іменуватися Нью Йорк стейк, як данину місту в якому він з'явився.
Більш детально про асортимент американської мармурової яловичини ви можете ознайомитися в розділі каталогу Американська Мармурова Яловичина.