0
Мій кошик

Восьминіг свіжоморожений очищений, вага 2-3 кг, Іспанія, глазур 5%

Артикул 1306751523
В наявності
Опис

Восьминіг один з найпопулярніших морських делікатесів на всіх континентах нарівні з креветками. Може бути приготований різними способами. Дуже популярні щупальця восьминога на грилі, салат з восьминога, карпаччо, рис з восьминогом (традиційне португальське блюдо - Arroz de polvo), різотто з восьминогом. Особливо цінуються ці молюски виловлені в центральній Атлантиці, уздовж узбережжя Португалії, Іспанії та Марокко. Вони відрізняються більш високими смаковими якостями і меншою втратою ваги при приготуванні, що важливо в кулінарії. Зазвичай ціна на восьминога тим більше що він крупней. Пояснення досить просте. При попередньої кулінарної обробки від більш дрібних восьминогів залишається менше сировини для подальшого приготування

Як приготувати восьминога:

Готувати восьминога вкрай просто. Насамперед його треба розморозити. Існує поширений забобон про те, що заморожені восьминоги більш жорсткі ніж охолоджені. Це оману. Навпаки, восьминогів спеціально заморожують для досягнення більшої м'якості. Перед заморожуванням восьминоги проходять спеціальну механічну обробку суть якої фактично в "відбиванні" молюска. Охолоджені восьминоги такої обробки не проходять. Отже, розморожуємо восьминога і опускаємо його в каструлю з киплячою водою, в яку можна додати лавровий лист і чорний перець горошком. Варити 30-40 хвилин на малому вогні. Усе ! Дуже часто восьминога варять в червоному вині або з додаванням вина завдяки якому восьминіг набуває апетитний червоний колір. Крім того вино знижує характерний для морепродуктів запах. Крім власне вина дуже часто в бульйон кладуть коркову пробку від вина. Існує думка, що цей нехитрий дійство також сприяє м'якості восьминога. У процесі варіння молюск втрачає близько 50% ваги, це нормально. Після варіння восьминіг готовий до подальшої кулінарної обробки. Це може бути гриль, салат, карпаччо або що-небудь інше на власний смак.

Як приготувати салат із восьминога розповідає шеф-кухар київського ресторану Гурама Італіяна - Віктор Тимчишин

695 грн
Замовити швидко
Характеристики
Особенности продажи Товар ваговий. Остаточна вартість визначається після зважування
Цена за 1 кг 695
Глазурь 0%
Срок годности 18
Упаковка Лоток пакет
Вага 2
Вид продукции Свіжоморожена
Тип Морепродукти
Доставка

- Самовивіз з нашого магазину

- Новою Поштою по Україні

- Кур'єром або такси по Києву за рахунок покупця 

 

Відгуки 3
Беру вже не перший раз! Ціна ,якість мабуть краща в Україні.
Відповісти
Гарний восьминіг, нормально доїхав Новою поштою
Відповісти
Продукт високої якості, свіжий та неймовірно смачний! Дуже дякую за швидку та надійну доставку!!! Обов'язково замовлятиму ще та раджу іншим!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору