0
Мій кошик

Крила Ската очищені, свіжоморожені, Португалія

Артикул 999313833
В наявності
Опис

Крила ската - популярний рибний делікатес на всіх континентах. Біло-рожеве філе з тонким смаком і цікавою текстурою. Усередині містять незначну кількість хрящів. Придатні для будь-якого виду кулінарної обробки. Скат натуральна океанська риба, відміну від більшості видів риб продаються в супермаркетах. Крила ската багаті мікроелементами такими, як: фосфор, калій, кальцій, хром, фтор, нікель, залізо і іншими. Дуже популярний рецепт в средеземноморском стилі з каперсами

Рецепт, Крила Ската з каперсами:

4 крила ската, 400 г молодої картоплі, 30 г вершкового масла, оливкове масло, велика морська сіль, чорний мелений перець

соус:

6 ст. ложок оливкової олії, 2-3 зубчики часнику, 50 г вершкового масла, 150 мл (келих) білого сухого вина, 1-2 ст. ложки лимонного соку, морська сіль, перець, 3 ст. ложки маринованих каперсів

приготування:

Духовку нагріти до 180 ° С. Крила ската розморозити, промити, обсушити. Злегка посолити, поперчити і викласти на велике деко. Покласти на рибу нарізане вершкове масло, скропити оливковою олією. Запікати крила ската 10-15 хв. Замість запікання можна просто посмажити на сковороді трохи обвалявши крила в крохмалі.

Картоплю очистити, вимити і відварити до готовності.

Приготувати соус. Злегка обсмажити часник на оливковій олії, додати каперси, залити вином, готувати, поки рідина трохи не випарується. Додати вершкове масло і лимонний сік. Помішувати і в кінці посолити, поперчити. Посолити за смаком. Полити соусом запечені крила.

Крила ската подати з картоплею і соусом. До соусу можна додати дрібно порізані помідори.

730 грн
Характеристики
Ціна за 1 кг 730
Глазур 10%
Солоність не соленая
Термін придатності 18
Упаковка Полиэтиленовый пакет
Вага 1
Вид продукції Морська риба
Тип Заморожена
Відгуки 1
Коштував ската в Азії, тому вирішив порівняти с цим.
Дуууже смачний!
як жарений так і тушкований по азіацькі.
Але...
Трохи зіпсувати настрій кількість глазурі. В описі заявлено 10%, насправді виявилось 25%.
Тому оцінка 4*

Відповісти
Гвоздецький Олександр , На перше місце я таки поставив би смакові якості. Це найважливіше
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору