Кількість
|
Вартість
|
||
|
Філе Сардини - ідеальний продукт для тих, хто не любить возитися з чищенням риби. Тим більше, що сардина риба ніжна і делікатна, її легко пошкодити. Сардина - візитна картка португальської гастрономії. Прекрасна для смаження і запікання. Заморожена. Упакована в пакети вагою по одному кілограму. Високий вміст Омега 3 жирних кислот і мікроелементів, причому натуральних і дуже смачних.
На атлантичному узбережжі Португалії та Іспанії навряд чи можна знайти місце де не пропонували б сардину гриль. Демократичне, народне, дешеве і найголовніше фантастично смачна страва. Як правило на порцію виходить 4-5 рибок з салатом, помідорами і вареною картоплею. Все блюдо може коштувати від 5 до 10 Євро. Якщо постаратися, то можна знайти і дорожче, але в середньому блюдо дуже доступне. Зменшувальне "рибки" не повинно вводити в оману. Португальська сардина відрізняється розміром і зовсім не схожа на банальну кільку.