Кількість
|
Вартість
|
||
|
Один з найпрезентабельніших і декоративних стейків. Портерхаус та Т-Боун рідні брати. Не близнюки, але брати і нарізаються з одного висівки, який називається Шортлоїн. Портерхаус більш вгодований і успішний брат, якщо так можна висловитися. Тому й продається дорожче "гіршого" брата. Для справжніх шанувальників американської мармурової яловичини. Середня вага одного стейка 900/1100 грам. Складається з двох частин, які розділені кістковою перегородкою: Нью-Йорк Стріп та Шатобріан. Цінується за розміри, смак та аромат, які кістка при смаженні додає м'ясу. Вага 1100 грам далеко не межа для цього стейка. Залежить від бажання. Його можна нарізати вагою і півтора і два кіло. За великим секретом можу сказати, якщо десь у Києві вам запропонують знаменитий флорентійський стейк, то з ймовірністю 50% це буде ПортерХаус з американської мармурової яловичини. Ось стейк Фіорентіна та Портехаус, якраз і є близнюки-брати. З тією різницею, що Фіорентина вирізається з іншої породи бугаїв і в Україну офіційним шляхом не завозиться